Versterking binnen de zorg

Team EIFFEL is al tientallen jaren actief in de zorgsector. Daar helpt het organisaties binnen de gehele keten met bedrijfsvoering in de zorg, gericht op zorgregistratie en –verantwoording, zorgcontractering, beleid, finance en projectmanagement. In Care Effect komt daar nu een hele waardevolle versterking binnen deze zorgketen bij. Anke Heesakkers, directeur Zorg bij Team EIFFEL: “Door de expertise van Care Effect in huis te halen kunnen wij onze dienstverlening verder uitbreiden en onze klanten beter van dienst zijn. Met name op domeinen als zorgadministratie, zorg-ICT, academie en financiën hebben zij veel kennis in huis. Care Effect staat in de markt bekend om haar deskundige consultants en een betrouwbare en betrokken organisatie met korte lijnen. Dat sluit goed aan bij de waarden van Team EIFFEL.”

Brug slaan

Directeur Hugo Cijsouw van Care Effect blijft voorlopig betrokken. Ook hij ziet veel kansen: “Het past bij beide culturen om een brug te slaan en dat is ook de intentie: samen hebben we een mooie, sterke propositie naar de markt. Team EIFFEL levert een brede dienstverlening, door naast op zorgadministratief en financieel vlak ook oplossingen te bieden in contractering en projectmanagement. Care Effect zet daar bekendheid en expertise op het vlak van Zorg-ICT en opleiden tegenover, evenals onze kracht op het gebied van zorgadministratie en financiën in de ziekenhuizen. Een veelbelovende match.”

Volgens Cijsouw is voor Care Effect de tijd rijp om een volgende stap te zetten: “Team EIFFEL heeft teams die faciliterend zijn aan groei en ontwikkeling. Denk aan Recruitment, Marketing en ook Learning & Development met meer dan 900 opleidingen en trainingen. We creëren bovendien een grotere groep zorgcollega’s die onderling kennis en expertise kunnen uitwisselen. Een win-win situatie voor beide partijen.”