In beweging blijven

Sadako Huitema gaat als algemeen directeur van CLAFIS mee naar Team EIFFEL, net als de rest van de organisatie. Hij geeft aan dat nu het goede moment is: “CLAFIS is continu in beweging en we hebben onze blik altijd vooruit. Al vanaf de oprichting in 2004 werken we hard om een unieke organisatie neer te zetten met focus op de kennis en het geluk van onze mensen. Inmiddels staat onze organisatie sterk en is de tijd rijp voor een volgende stap om de potentie van CLAFIS nog beter te benutten. Die stap zetten we onder de vlag van Team EIFFEL. Deze samenwerking wordt een enorme aanjager voor ons aanbod in de markt, waar we als kennisorganisatie oplossingen voor de vraagstukken van de klant centraal zetten. Dat maakt CLAFIS bovendien nog aantrekkelijker voor technisch talent.”

Integrale antwoorden op grote vragen

Gert-Jan Meppelink, CEO van Team EIFFEL, kijkt uit naar de komst van CLAFIS: “Er zijn maar weinig organisaties die integrale antwoorden kunnen geven op de grote vragen in de fysieke leefomgeving. Bij Team EIFFEL kunnen we dat wel, zeker nu met CLAFIS aan boord. Zij versterken ons met stevige technische kennis en 20 jaar ervaring als ingenieursbureau. Dat is nogal wat. Ik heb CLAFIS leren kennen als een gedreven, succesvolle en vooral menselijke organisatie. Dat past goed bij de waarden waar wij voor staan. Samen gaan we nu ontdekken hoe Team EIFFEL de groeiambities van CLAFIS kan helpen versnellen.”

De technische expertise van de CLAFIS-specialisten blijft centraal staan. Daaromheen helpt Team EIFFEL om de organisatie op vlakken als talentontwikkeling, marketing, recruitment en tendermanagement te versterken. Met deze stap vinden bovendien twee bedrijven elkaar die al binnen dezelfde thema’s werken. Huitema daarover: “Net als CLAFIS werkt Team EIFFEL aan projecten in onder andere de energietransitie, onze leefomgeving, natuur en water. Wij versterken op onze beurt Team EIFFEL met jarenlange ervaring in - en kennis van – het verduurzamen en verbeteren van de Nederlandse industrie. En ook op het vlak van Integraal Projectmanagement vinden we bij Team EIFFEL straks veel specialisten om mee op te trekken en van te leren. We hebben een organisatie gevonden die ons helpt om nog beter te worden, maar waar ruimte is om in onze dienstverlening en culturele waarden CLAFIS te blijven.”