17 januari 2023

BRYTER x EIFFEL Building Bar Legal Tech 2.0

Datum: 17 januari 2023
Tijd: 17:00 - 21:00 uur
Locatie: H20 E-Sports Campus - Spinnekop 2-3, Purmerend

Om het potentieel van juridische workflow automatisering écht te begrijpen, moet je het zelf zien. Daarom hebben we een ruimte gecreëerd waar je het zelf uit de eerste hand kunt testen tijdens BRYTER x EIFFEL Building Bar Legal Tech 2.0!

De combinatie van werkdruk en de krappe arbeidsmarkt gaat vaak hand in hand en is morgen nog niet opgelost. Tel daar de grote veranderingen die we op economisch, ecologisch en geopolitiek niveau tegemoet treden bij op, en je voelt dat er een beweging gaande is. Een zoektocht naar slimme tools en nieuwe oplossingen om enerzijds de uitdagingen van vandaag op te lossen en anderzijds ingericht te zijn voor de toekomst.

Building Bar Legal Tech 2.0
Je krijgt een voorproefje van workflow automatisering en maakt in minder dan 1 uur een volwaardige app voor juridische diensten. Er is geen codeer- of technische ervaring vereist. Het enige wat je nodig hebt is je laptop!

Workshop Behavioral Design & Change Management
Een nieuw proces of technologie is slechts de helft van het verhaal. De adoptie ervan is minstens zo belangrijk. Behavioural Design geeft je de handvatten om duurzame gedragsverandering te realiseren. Voor degenen die in de lente al hebben deelgenomen aan de Building Bar Legal Tech is dit een interessante verdieping!

Agenda
17:00 Aankomst en welkomstdrankje
17:30 Aftrap en introductie
18:15 Kies je avontuur (Building Bar voor beginners of een workshop Behavioral Design & Change Management voor degenen die in de lente al met ons mee hebben gedaan)
19:15 Netwerken, borrelen en hapjes
21:00 Einde

Meld je aan en wij zien jou graag op 17 januari